Kirsty Vandewal

Architect

+32 476 445 613


Energie. Energiezuinig, passiefbouw, elektriciteitsbesparing… Het zijn vandaag onlosmakelijke thema's in de bouw. Wij kennen de weg in dit administratieve en technische doolhof en helpen je graag verder met een gezond energieplan.

Uniek. Elk project is uniek. De diversiteit die we in onze klanten vinden is een inspirerende uitdaging waar we ons graag voluit in verdiepen. Eigenheden in leefstijl, smaak, wensen en budget voeden telkens opnieuw ons enthousiasme om de juiste vingerknip te ontdekken.

Tot het einde. De mooiste en meest functionele resultaten worden bekomen als de architect ook meedenkt bij de inrichting. Nieuwbouw, verbouwing of renovatie krijgen een unieke meerwaarde als meteen wordt doorgedacht tot aan de eindmeet. Verlichtingskeuze of keukenafwerking kunnen al van bij de ruwbouw verschil uitmaken. Terugkerende stijlelementen zorgen voor evenwicht. Je kan bij ons ook terecht voor meubelontwerp en interieurdesign. Of het nu gaat om de juiste tafel of de renovatie van je koffiehoek, 2ND SKIN heeft een bijzondere gedrevenheid voor jouw binnenkant.

Sien Huygen

Architect

+32 495 463 666


Functioneel. Design en functionaliteit gaan hand in hand. Kennis van je levenswijze is een essentieel punt voor ons om een optimale functionaliteit te creëren. Hoe beweeg je van voordeur tot achterdeur? OOG voor looplijnen zorgen voor rust en gebruiksgemak. Elk aspect wordt zorgvuldig doordacht.

Met de vinger op de pols. Nieuwe ontwikkelingen, evolutionaire materialen, moderne technieken, integratie van recente en toekomstige normeringen. 2ND SKIN volgt alles op de voet via beurzen, vakinformatie, workshops en nog veel meer, en verleent je graag alle informatie.

Tijdloos. Tijdloze (interieur)architectuur, met een warme personal touch. We streven naar een tijdloos en duurzaam ontwerp. Een realisatie moet mee kunnen evolueren met het gezin, met ouder worden, nieuwe ontwikkelingen en energieveranderingen. We werken altijd met één OOG op de toekomst gericht.